nekaj besed

o naši ekipi

Tradicija

KSK je pred skoraj tremi desetletji ustanovila Judita Krajnc, ki se je iz varnega zavetja javnega zavoda podala na pot samostojne podjetnice. Tisti čas ni bil ravno naklonjen podjetnikom, a v prid ji je bilo poznavanje avtomatske (računalniške) obdelave podatkov. Vse večje povpraševanje po njenih storitvah je gnalo rast podjetja. Osnovala je trdno jedro sodelavcev, ki ga je ob upokojitvi prenesla name. Odtlej KSK vztrajno veča število strank, storitev in ugled v poslovnem svetu, kar se odraža tudi v bonitetni oceni AA+.          Pohvalimo se lahko, da so z našo pomočjo uspela številna mikro, majhna in srednje velika podjetja iz Koroške in drugih delov Slovenije.

Jure Krajnc, direktor

Kompetence

Več kot 30-letne izkušnje in stalno izpopolnjevanje naših zaposlenih nam omogočajo, da lahko svojim strankam poleg osnovnih knjigovodskih in računovodskih storitev nudimo tudi profesionalno svetovanje, načrtovanje poslovnih aktivnosti, pomoč pri preoblikovanju podjetja, spremembe v sodnem registru in druge postopke, vezane na finančno stabilnost podjetja.

Osredotočite se na vaše delo, finance pa prepustite nam...

Predstavljamo vam našo ekipo. Vsak od nas je strokovnjak na svojem področju, zato lahko strankam ponudimo kvalitetne storitve.
Jure Krajnc
direktor, računovodja
Nada Pečoler
knjigovodkinja
Renata Pejovnik
knjigovodkinja
Tanja Klanšek
knjigovodkinja
Ivana Mori
zunanja sodelavka
Urška Stani
zunanja sodelavka